Experienta 27 de ani in domeniul decoratiunilor interioare

Scopul nostru este oferirea de material si solutii estetice si practice in decoruri cu personalitate.

Cu o experienta de peste 27 de ani, VERLA DECOR s-a dezvoltat si evolueaza în continuare ca un furnizor important pe piata decoratiunilor interioare. Ne-am incept  activitatea in anul 1994, cu sediul in orasul Cluj-Napoca si magazine de prezentare  in Cluj-Napoca si Bucuresti. In timp ne-am extins cu depozite in Bucuresti si Iasi, iar acum ne putem lauda cu o retea de distributie bine pusa la punct.

Obiectivele noastre principale: diversificarea continua a gamei de produse in concordanta cu noile tendinte din zona design-ului interior, adresandu-ne diferitelor tipologii de clienti si destinatii ,cu produse precum tapet decorative, tapet din fibra de sticla, tapet personalizabil,  pardoseli LVT si SPC, perdele si draperii,  folii autoadezive decorative, folii de protecție solară și antiefracție, folii magnetice, folii adezive profesionale si sisteme de afisare.

 Suntem o echipa de oameni ambiţioşi, creativi şi bine pregătiţi profesional, deschişi la nou şi dedicaţi lucrurilor bine făcute, iar angajamentul asumat este acela de a fi mereu aproape de client si satisfacerea continua a nevoilor lui. Ne dorim crearea unor relatii durabile, reciproc avantajoase si consolidarea lor in timp, îmbunătăţindu-ne continuu serviciile, astfel încât calitatea să facă diferenţa.

Am castigat  încrederea clienţilor noştri prin calitatea produselor si a serviciilor, precum si prin preţuri competitive și consultanţă profesională permanentă.

Va incurajam sa ne vizitati in showroom-ul din Cluj-Napoca sau Bucuresti, unde asiguram consultanta profesionala pentru decorari personalizate sau pentru  detalii despre oferta noastra.

Furnizori de renume cu branduri cunoscute ne-au acordata increderea sa-I reprezentam si sa le comercializam produsele: Eijffinger, KT-Exclusive, Rasch Tapeten, Zambaiti Parati, Texam, Vitrulan, Bruxsafol, D-C-Fix, Arbiton, Oracal, Mactac, Sanders etc.

 

 

Image