Selectează o Pagină

Tapetul vinilic este printre cele mai populare și mai folosite pentru decorarea interioarelor. Popularitatea acestuia are legătură cu selecția bogată de culori și texturi inovative. Tapetul vinilic poate imita lemnul, piatra, cărămida, betonul precum și alte suprafețe, fiind astfel alegerea ideală pentru cei ce își doresc un decor de efect.

1. Ce este tapetul vinilic?

            Tapet vinilic este un tip de tapet al cărui strat exterior este acoperit cu un strat PVC. Tapetul vinilic este foarte ușor de curățat fiind superlavabil, dar și rezistent la lumina soarelui și la alți factori externi.

2. 10 Motive pentru care tapetul vinilic poate fi o alegere bună pentru tine:

Tapet colectia Trussardi 5, cod Z21839
 1. Rezistent la apă: Tapetul vinilic este rezistent la apă, ceea ce îl face potrivit pentru bucătării, băi și alte încăperi în care apă poate fi prezența.
 2. Ușor de întreținut: Tapetul vinilic poate fi curățat cu ușurință cu o cârpă umedă, ceea ce îl face ușor de îngrijit.
 3. Rezistent la zgârieturi: Tapetul vinilic este rezistent la zgârieturi, ceea ce îl face potrivit pentru zone cu trafic mare sau pentru copii sau animale de companie.
 4. Curațabil cu detergenți puternici: Tapetul vinilic poate fi curățat cu detergenți puternici, ceea ce îl face potrivit pentru spații care pot necesită o curățare mai puternică.
 5. Oferă multe opțiuni de design: Tapetul vinilic poate fi printat cu o varietate de modele și culori, oferind o mulțime de opțiuni de design pentru a se potrivi cu stilul și decorul tău.
 6. Durabil: Tapetul vinilic poate fi o alegere durabilă, deoarece poate rezistă la uzură și poate dura mulți ani dacă este întreținut corect.
 7. Ușor de aplicat: Tapetul vinilic poate fi ușor de aplicat, deoarece este flexibil și poate fi aplicat pe suprafețe neregulate fără probleme.
 8. Potrivit pentru spații umede: Tapetul vinilic poate fi o alegere bună pentru spații umede, deoarece este rezistent la apă și poate rezista la umezeală.
 9. Aduce un aspect nou încăperii: Tapetul vinilic poate aduce un aspect nou și actualizat încăperii, schimbând complet aspectul pereților.
 10. Este ușor de înlocuit: Dacă va plictisiți de tapetul vinilic sau doriți să îl schimbați, poate fi ușor de înlocuit, fără a fi nevoie să faceți reparații mari sau costisitoare pe perete.

          Deoarece are o grosime mai mare decât tapetul de hârtie, acest tip de tapet va acoperi mult mai bine micile imperfecțiuni ale pereților. Un alt avantaj este acela că, tapetul vinilic nu reține praf pe suprafață. În privința modelelor, unele game prezintă detalii embosate (în relief), aducând, astfel, un plus de farmec peretelui.Bottom of Form

3. Puncte slabe ale tapetului vinilic:

Tapet colectia Trussardi 5, cod Z21850

            Ca orice model de tapet și tapetul vinilic are câteva puncte slabe de care trebuie să ții cont atunci când alegi tipul de tapet pentru redecorarea casei:

 1. Are un preț de achiziție mai ridicat.
 2. Nu permite peretelui să respire.
 3. Conține polimeri sintetici care pot elibera substanțe nocive, de aceea este recomandat ca înainte de a cumpără tapetul să citiți cu atenție instrucțiunile și să vă asigurați că a fost produs în conformitate cu normele europene în domeniu.            

Datorită caracteristicilor sale, a duratei de viață și a calității net superioare, tapetul din vinil îți justifică prețul și este soluția ideală pentru aceea ce iși doresc o amenajare pe termen lung și de calitate.

Te invităm să descoperi cele mai noi colecții Verla Decor: https://magazin-tapet.ro/magazin/
Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/verladecor.cluj
Fă-ne o vizită : https://g.page/r/CRBapsFs16hzEAE