Selectează o Pagină

Alegerea tapetului potrivit pentru sufragerie poate fi un proces care necesită timp și atenție. Este important să luăm în considerare aspectul general al sufrageriei, precum și stilul și culorile existente în această zonă. De asemenea, ar trebui să ne asigurăm că tapetul ales este rezistent la uzura și la decolorări, deoarece sufrageria este o zonă frecvent utilizată. Ar trebui, de asemenea, să alegem un tapet care să se potrivească cu restul design-ului casei și să fie ușor de întreținut. Este, de asemenea, important să alegem un tapet de calitate, care să nu se deterioreze rapid sau să se decoloreze.

1. 5 Motive pentru care să alegi tapetul în sufragerie:

1.1 Poate ascunde imperfecțiunile pereților și poate îmbunătăți aspectul sufrageriei.

1.2 Poate fi ușor de schimbat și actualizat în funcție de preferințe și de design-ul general al casei.

1.3 Poate fi găsit într-o varietate de modele și culori, astfel încât să poată fi ales un tapet potrivit pentru orice stil sau temă.

1.4 Poate fi ușor de întreținut și poate rezista bine la uzura, menținându-și aspectul frumos pentru mai mult timp.

1.5  Tapetul poate adăuga culoare și stil unei sufragerii.

2. Ce model de tapet se potriveste in sufragerie?

Tapet colectia Trussardi 5, cod Z21836

            Modelul de tapet care se potrivește într-o sufragerie depinde de stilul și de design-ul general al casei, precum și de preferințele personale. Dacă doriți un aspect elegant și rafinat, puteți alege un tapet cu un model geometrical sau cu dungi subtile. Dacă doriți un aspect mai modern și atractiv, puteți alege un tapet cu un model abstract sau cu culori vii. Dacă doriți un aspect mai natural și cald, puteți alege un tapet cu un model floral sau cu un desen inspirat din natură. De asemenea, puteți alege un tapet cu un model neutru, care să se potrivească cu orice stil sau temă.

            O sufragerie mică se va extinde datorită unor tapete de culori deschise, clare cu motive mărunte. O alegere sigură sunt tapetele unicolore în nuanțe de bej, galben sau verde deschis. O încăpere mare va deveni confortabilă cu ajutorul unor tapete cu motive puternice în culori închise precum vișiniu, violet sau gri.

            Nu ezitați să vă jucați cu motivele. Liniile orizontale vor lărgi optic camera și vor coborî tavanul în timp ce liniile verticale vor ridica imaginar tavanul și camera va deveni mai aerisită. 

            Nu vă fie frică să experimentați cu culorile, modelele și motivele tapetelor. Dar țineți cont de faptul că tapetarea a cât mai multor pereți conduce la un efect mai puternic. 

3. Ce proprietăți trebuie să aibă tapetul pentru sufragerie?

Tapet colectia Trussardi 5, cod Z21859

            Tapetul rezistent mecanic pentru sufragerie ajută la protejarea peretelui împotriva frecării și zgârieturii. 

            Tapetul lavabil este recomandabil datorită întreținerii sale ușoare, acesta se va șterge ușor cu o cârpă umedă. Este de ajutor și părinților cu copii mici, care încearcă cu bucurie tapetul cu mânuțele murdare. 

            Tapetul respirabil previne apariția mucegaiului, nociv pentru sănătate.

            Tapetul revopsibil poate fii creat în funcție de propriile preferințe cu ajutorul unei vopsele colorate. Oferă izolare termică și fonică bună fiind în plus și lavabil.

            Tapetul cu stabilitate a culorii va fii apreciat în special în încăperile însorite, unde tapetele obișnuite s-ar decolora în timp.

            Tapetul autoadeziv este ușor de aplicat în doar câteva minute.

            Oricare ar fi stilul, gusturile sau nevoile tale, tapetul este o opțiune creativă pentru a da viață unei încăperi și pentru a transforma sufrageria într-un spațiu relaxant și reconfortant care să reflecte personalitatea ta.

Te invităm să descoperi cele mai noi colecții Verla Decor: https://magazin-tapet.ro/magazin/
Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/verladecor.cluj
Fă-ne o vizită : https://g.page/r/CRBapsFs16hzEAE