Selectează o Pagină

1. Este versatil, astfel că puteți aplica tapet în orice cameră a casei, indiferent că vorbim despre camera de zi, dormitor sau baie. Tapetul aduce o pată de culoare și varietate pereților casei dvs., ajutându-vă să creați un stil unic. În funcție de textura tapetului pe care o alegeți, de model și de culori, veți putea modifica senzația camerei și a decorului. Având în vedere acest lucru, puteți produce unele efecte vizuale uimitoare. De exemplu, folosind un tapet cu dungi puteți face o cameră să pară mai mare. Pe de altă parte, cu forme mari sau cu tapet texturat puteți face ca o cameră mare să pară mai confortabilă. De asemenea, dacă alegeți culori aprinse, vibrante, puteți face ca o cameră plictisitoare să prindă viață. De toate aceste lucruri este bines ă țineți cont la momentul la care alegeți tapetul.

Tapet colectia Trussardi 5, cod Z21848

2. Este ușor și rapid de montat. Tapetul are, de asemenea, avantajul de a avea nevoie de o întreținere redusă. Cu toate acestea, nu uitați că nu toate tapetele vor avea aceeași calitate sau rezistență. Procedeul nu pune foarte multe probleme, evitându-se praful, dezordinea sau murdăria care rezultă în urma vopsirii. După lipirea tapetului, camera se poate folosi.

3. Puteți aplica singur tapetul în casă fără să întâmpinați prea multe dificultăți și fără să aveți nevoie de un meseriaș. Urmați instrucțiunile și asigurați-vă că aveți echipamentul potrivit și veți putea obține cu ușurință un aspect profesional. Desigur, unele zone neregulate sau unele tipuri speciale de fototapet necesită mai multă atenție și o experiență mai mare decât altele.

4. Tapetarea este una dintre cele mai rapide modalități de a transforma o cameră. În mai puțin de o zi puteți schimba întreaga senzație a unei camere fără a fi nevoie de renovări masive care implică și costuri substanțiale. Prin simpla folosire a unui tapet cu un aer oriental, cu dungi sau culori vii, puteți oferi încăperii un caracter unic, total diferit față de cel anterior, chiar dacă alegeți să păstrați obiectele de mobilier preexistente.

5. Tapetul ajută la protejarea pereților într-un grad mai mare decât o face vopseaua. Ușurința sa de întreținere înseamnă că îl puteți spăla atunci când este necesar, în funcție de tipul de tapet pe care îl cumpărați.

6. Este mult mai durabil decât zugrăvirea pereților, întreținut corespunzător, tapetul poate rezista până la 15 ani, păstrându-și nealterate culoarea și aspectul, în funcție de tipul de tapet pentru care optați. Vopseaua lavabilă capătă o patină odată cu trecerea timpului, necesitând o revopsire a pereţilor pentru împrospătarea ambientului.

7. Cu ajutorul tapetului puteți ascunde micile defecte și crăpături ale pereților. Când vine vorba de zugrăvit, este nevoie să pregătiți zona înainte, și anume: să curățați și să reparați pereții, să dați cu amorsă, să gletuiți și să acoperiți părțile pe care nu vreți să le murdăriți cu lavabilă, astfel încât să le protejați. În cazul tapetului nu mai e nevoie de toți acești pași. Tot ce trebuie să faceți este să lipiți tapetul, iar peretele va arăta impecabil în cel mai scurt timp.

8. Este ecologic, fiind fabricat din materiale naturale. Astfel, dacă grija pentru mediul înconjurător este pentru dvs. un criteriu important de avut în vedere, atunci tapetul ar putea să vi se pară soluția ideală, existând pe piață variante care au în compoziție fibre naturale, ceea ce înseamnă că lasă pereții să respire. În concluzie, scad șansele să apară mucegai pe pereți. Și tapetul din hârtie este, din punctul acesta de vedere, o variantă bună de luat în calcul.

9. Adezivii folosiți pentru lipirea tapetului nu conțin substanțe nocive

10. Este rezistent la loviri, la foc, la razele UV. Totodată, nu se umflă, nu putrezește și nu permite formarea mucegaiului. Un alt aspect important ar fi că ajută la termoizolare și izolare fonică.

            Tapetul este un finisaj de pereți care transformă orice spațiu, prin culorile și modelele care pot fi folosite dar și prin faptul că oferă un aspect final impecabil, ascunzând orice imperfecțiuni. Acestea fiind spuse, aplicarea tapetului poate să fie o soluție rapidă, care ajută la “revitalizarea” aspectului oricărui interior, opțiunile fiind dintre cele mai diverse.

Te invităm să descoperi cele mai noi colecții Verla Decor : https://magazin-tapet.ro/magazin/
Urmărește-ne pe Facebook : https://www.facebook.com/verladecor.cluj
Fă-ne o vizită : https://g.page/r/CRBapsFs16hzEAE