Cu o experienta de peste 20 ani în vanzarea tapetului, VERLA DECOR s-a dezvoltat si evolueaza în continuare ca un furnizor important in piata decoratiunilor interioare. Începandu-si activitatea in anul 1994, cu sediul in orasul Cluj Napoca si magazine in Cluj-Napoca si Bucuresti, VERLA DECOR si-a consolidat pozitia pe piata materialelor pentru decoratiuni interioare oferind permanent cele mai noi si mai estetice solutii pentru decor interior, de la pardoseala din camere sau bai si continuand cu peretii, usile, si pana la geamuri si tavane.

 

Suntem o echipa de oameni tineri, ambiţioşi, creativi şi bine pregătiţi profesional, deschişi la nou şi dedicaţi lucrurilor bine făcute, iar angajamentul asumat este acela de a fi mereu aproape de clienţi. Dând dovadă de flexibilitate şi acordând atenţie sporită clientului, dar şi consolidând parteneriate de durată cu furnizorii nostri cu renume, am evoluat considerabil, îmbunătăţindu-ne continuu serviciile, astfel încât calitatea să facă diferenţa.

Furnizori si branduri comercializate: Khroma, KT-Exclusive, Rasch, Zambaiti, Texam, Bruxsafol, D-C-Fix, Oracal, Mactac, Sanders etc.


Satisfacerea cerinţelor clienţilor constituie misiunea si unul dintre principiile definitorii ale activităţii noastre. Ne propunem să câştigăm încrederea clienţilor noştri prin calitatea produselor si a serviciilor, preţuri competitive și consultanţă profesională permanentă.

 

La magazinele noastre din Cluj-Napoca si București, vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse: tapet clasic si tapet din fibra de sticla, tapet personalizabil, folii autoadezive decorative, folii de protecție solară și antiefracție, folii magnetice, folii adezive profesionale.

 

Abonare newsletter

Magazin Cluj

str. Horea 9
Tel: 0264-432722
Mobil: 0724-322390

ORAR:

Luni - Vineri : 9.00-17.30
Sambata, Duminica: INCHIS

 

Magazin Bucuresti

B-dul Unirii 73, corp UCECOM
Tel.: 021-3264647
Mobil: 0752-148143

ORAR:
Luni - Vineri: 10.00- 18.30

Localizare Cluj

Localizare Bucuresti

Verla Decor